INDEX | CONTACT | HU | EN

De ce EKONOLED?

Aparate de iluminat ce merită cumpărate, pentru clienți care se respectă!

Vă oferim soluția optimă și profitabilă, care satisface nevoile Dvs. la un preț corect și pe termen lung, având o experiență de 10 ani și fiind distribuitorii unor mărci profesionale de încredere.

 • cel mai bun raport preț/calitate
 • eliminarea riscului investitiei prin calitate și durabilitate demonstrată
 • cu led-uri originale, calitate deosebită
 • import direct de la producătorul de LED-uri
 • experiență de peste 10 ani în iluminat cu LED
 • consiliere și asistență în proiectare pentru alegerea soluției optime

Avem clienți mulțumiți și produse în funcționare de 10 ani.

Folosirea lămpilor LED este economică pe termen lung, însă prezintă o investiție inițială mare. Fiind o investiție pe termen lung trebuie ales cu grijă furnizorul și producătorul articolelor de iluminat. Dacă LED-urile și celelalte componente electrice sunt de proastă calitate sau asamblarea este necorespunzătoare, investiția este compromisă. EKONOLED comercializează numai produse de iluminat de calitate de la producători de încredere. O achiziție ieftină în acest domeniu va fi o sursă constantă de probleme și costuri suplimentare pe viitor.

Durabilitatea produselor asigurată prin calitatea componentelor și tehnologii proprii de fabricație

 • LED-urile Alder din produsele marca LEiDs sunt fabricate folosind un liant propriu brevetat și alte tehnologii proprii care asigură o conductivitate termică foarte bună. Disiparea corespunzătoare a căldurii de joncțiune a chip-ului asigură timpul mediu de funcționare de peste 50.000 de ore.
 • Puterea LED-urilor SMD Alder sunt dimensionate optim pentru un raport maxim de eficiență / durabilitate. Folosind mai multe LED-uri de putere mai mică suprafața de contact pentru răcire devine mai mare, asigurând temperatura optimă de funcționare, garanția longevității LED-urilor.
 • Curentul acestor tipuri de LED-uri se poate controla cel mai sigur, evitând astfel supracurentul și arderea LED-urilor.
 • Produsele LEiDs conțin exclusiv componente electronice de calitate, rezistente la uzură.
 • Dezvoltarea articolelor de iluminat se desfășoară în paralel cu dezvoltarea LED-urilor - astfel se asigură mediul optim de funcționare pentru LED-uri atât electric cât și termic. Totodată se asigură ca fiecare produs LEiDs să conțină componente de ultima generație.
 • Grupul Alder este producător de LED din 2002, și are un avans de cercetare-dezvoltare de 3-6 luni față de competiție.

Investiție sigură: garanție până la 6 ani

Pentru siguranța investiției Dvs. putem asigura garanție suplimentară extinsă. Pentru anumite produse garanția standard poate fi de 3-5ani, sau există posibilitatea unei garanții extinse contra cost, oferită de terță persoană juridică - protejându-vă investiția independent de situația producătorului. Termenul de garanție standard este de 2 ani.

Calitate de top garantată prin certificat german VDE

Unele produse LEiDs, cum ar fi proiectorul Lucid Arena de 100W este certificată VDE, cea mai înaltă clasă de calitate din Germania și implicit din Europa. Alte produse sunt în curs de certificare. Încrederea clienților de top a fost câștigată datorită acestor certificări incontestabile. (VDE = Verein Deutsche Elektriker).

Calitatea luminii, inclusiv LED cu redare fidelă a culorilor (high CRI, Ra>90)

Putem asigura un iluminat de calitate cu produse de serie. În premieră oferim și produse LED profesionale cu redare fidelă a culorilor, indexul de redare a culorilor (CRI) fiind peste 90, pentru aplicații în domeniile muzeal, modă, bijuterii, artă, ateliere de creație, etc.

Referințe de top: Thyssen Krupp, IKEA, Burger King, etc.

Datorită calității demonstrate produsele noastre LEiDs sunt preferate de cele mai importante firme din lume cum ar fi Thyssen-Krupp, Burger King, IKEA, ARAL, și altele.

Preț rezonabil, adaptat la condițiile din România

 • Căutăm să oferim prețul cel mai bun pentru a ajuta clienții noștrii să beneficieze de produse de calitate și să cumpere de la noi cu încredere în continuare.
 • Prin EKONOLED oferim clienților nostri oportunitatea de a realiza profit împreuna cu noi. Totodată ajutăm clienții să-și reducă cantitatea de deșeuri electrice și emisiile de dioxid de carbon reducând costurile de mediu și contribuind la reducerea efectelor schimbărilor climatice. Cine investește în produsele noastre, investește în viitor.
 • Investiția în produse EKONOLED se amortizează în câțiva ani pentru că reduce costurile cu energia electrica cu 50-80% și reduce costurile de întreținere a instalației de iluminat. Sursele de lumină EKONOLED au o durată de funcționare de peste 50000 ore (13 ani la iluminat 10 ore/zi), fără să necesite mentenanță.

Respectarea standardelor, inclusiv IEC 62471 pentru a vă proteja sănătatea

Produsele sunt conforme și standardului IEC 62471 (SR EN 62471:2009): Securitatea privind efectele fotobiologice ale lămpilor și aparatelor cu lămpi. Produsele altor firme realizate cu power LED pot prezenta probleme întru-cât fascicolul luminos dintr-un punct este prea puternic și poate afecta vederea cauzând probleme de sănătate. Produsele LEiDs conțin mai multe LED-uri de putere moderată montate pe o suprafață mai mare, fluxul luminos fiind mai distribuit.Produse economice de iluminat

Reduceți costurile de iluminare cu 60-80%! Veți vedea imediat beneficiile iluminării LED prin simpla schimbare a ămpilor obișnuite cu produse ekonoled de ultima generație.


imaginea produsului Aplica LED izolată IP64 pentru baie, hol, bucatarie, balcon, etc. Echivalente cu bec de 50W sau 65W. Variante de 8W / 560lm sau 11W / 820lm. mai mult

imaginea produsului NOU!!! Panou de iluminat cu LED la preț accesibil, ideal pentru iluminat birouri sau magazine, elegant, grosime de numai 12mm, lumină plăcută, înlocuiește corpul patrat cu 4 neoane (tuburi fluorescente), aplice sau corpuri cu două sau 4 tuburi de 1200mm. mai mult

imaginea produsului NOU!!! Cu LED-uri performante SMD3528, Ra > 80! Înlocuiește tuburile fluorescente, scăzând consumul de curent electric cu până la 65%. mai mult

imaginea produsului NOU!!! Baghetă LED 5630, bară cu LED sau profil aluminiu pătrat cu șir LED, lungime 0,5 sau 1m. Se poate obține linie luminoasă continuă, fără întreruperi, prin interconectare fără spațiu între bare, cu un conector special. mai mult

imaginea produsului NOU!!! Cu LED-uri performante SMD3528! Fiabilitate și durabilitate ridicată, preț accesibil! Înlocuiește tuburile fluorescente, scăzând consumul de curent electric cu până la 65%. mai mult

imaginea produsului NOU!!! Cu LED-uri performante SMD3528! Fiabilitate și durabilitate ridicată, preț accesibil! Înlocuiește tuburile fluorescente, scăzând consumul de curent electric cu până la 65%. mai mult

imaginea produsului NOU!!! Cu LED-uri performante SMD3528! Fiabilitate și durabilitate ridicată, preț accesibil! Înlocuiește tuburile fluorescente, scăzând consumul de curent electric cu până la 65%. mai mult