Közvilágítás Nyárádgálfalván

iluminat LED cu LEiDs 40W iluminat cu lampi obisnuite, 240W si 125W Nyárádgálfalvi képek, fent LED világítás LEiDs 40W és 80W-os lámpával, lent higanygőz lámpával, 240W (előtérben) és 125W. A képek nappali fény beállítással készültek. Jól látható a LEiDs megvilágítás minősége, fényereje, jó fényeloszlása. Az alacsony ragyogás növeli a közlekedés biztonságát (nem világít a sofőr szemébe). A higanylámpa fénye zöldes, ez szabad szemmel kevésbé látható, a szem alkalmazkodik a fényhez.
"Nyárádgálfalva az egyetlen kivilágított község a Nyárád mentén. A többi település nem tudja kifizetni a közvilágítás villanyszámláját." - tájékoztatott az ügyfelünk 2010 októberében. A projekt 2009 decemberében indult. A felszerelt lámpatestek azóta is megfelelően működnek, átvészeltek már két nehéz, fagyos telet és egy meleg nyarat. Mivel minőségi termékeket forgalmazunk biztosak vagyunk benne, hogy a teljes 13 éves élettartamuk alatt megfelelően fognak működni. Az energiafogyasztás esetenként 50-80% közötti értékkel csökkent, a lecserélt lámpa függvényében (125W - 400W). A közúti vizibilitás megnőtt, ezáltal növelve a közlekedés biztonságát. A fényszennyezést is megszüntettük, a lámpák irányított fénye csak az úttestet világítja meg. Látogassa meg Nyárádgálfalvát turistaként, házigazdája udvarából a tejútat teljes pompájában csodálhatja meg!

Megvalósított célok:
  • 138 darab lámpatest cseréje LED lámpára, több mint 50%-al csökkentve az energiafogyasztást.
  • Két szigetüzemű napelemes LED világító rendszer üzembe helyezése.
  • A Fókusz Öko Központ által működtetett kisadorjáni Környezetvédelmi Információs Központban egy demonstratív napelemes aramfejlesztő rendszer beüzemelése.
  • Beltéri LED világítótestek felszerelése bemutatás céljából a Környezetvédelmi Információs Központba.


Gazdaságos termékeink

Csökkentse világítása költségeit legalább 60-80%-kal! Cserélje le közönséges lámpáit modern EKONOLED fényforrásokra és azonnal tapasztalni fogja a LED világítás előnyeit.


imaginea produsului A ma használatban lévő, hagyományos fénycsöveket lehet vele kiváltani, akár 65%-os villamosenergia megtakarítást elérve ezzel.részletesen